Fotografia made in Manresa

Realitzem tot tipus de treballs de fotografia per a la seva pàgina web i xarxes socials.

A Net Engineer disposem d’estudi propi per a la realització de fotografies en un espai amb llum controlada. Captem diferents instantànies, en fem una selecció, i en realitzem el retoc adequat per a la posterior utilització en entorn web. Una bona fotografia de producte és important per tots el tipus de productes, però sobretot aquells que tenen un component de compra impulsiva. Realitzem fotografia d’aliments, fotografia articles de decoració, fotografia de roba, fotografia de complements… però també fotografia de peces, fotografia de màquines... Si cal ens desplacem quan per motius logístics la realització de les fotografies no es pot fer en les nostres instal·lacions.

La fotografia 360° es una successió d’imatges que realitzem a un producte situat en una plataforma giratòria. A mesura que va girant la màquina va disparant de tal forma que tenim imatges del producte des de tots els angles. Una vegada fetes es realitza una animació a partir de la successió ordenada de les diferents imatges donant l’efecte que el producte gira. Aquest tipus de fotografies son molt indicades per aquells productes en que l’usuari pot estar interessat de veure’l per totes les bandes.

La fotografia panoràmica és un tipus de fotografia immersiva molt adequada per espais i entorns. Consisteix en la realització de vàries fotografies successives coincidents en els extrems de forma que cobreixen els 360 graus al voltant de l’espectador. Això provoca l’efecte immersiu de com si la persona estigués dins l’entorn i que quan mou el cursor per veure més parts de la fotografia fos com si mogués el cap. És molt adequat per a entorns, paisatges, espais on volem que l’usuari senti el màxim possible com seria l’experiència d’estar en el lloc en qüestió.

Utilitzem cookies en aquest web. Les utilitzem per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerarem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació